Over Nina Voncken: 

 

Ik ben Nina Voncken, lifestyle fotograaf en vrouw van Robbin. Wij zijn trotse ouders van onze lieve dochters Noor en Sofie.

 

Fotografie is al vele jaren een grote passie van mij, van kleins af aan loop ik al met een camera rond. Van het gespaarde geld van mijn eerste baantje kocht ik mijn eerste spiegelreflex, een Nikon D3100. 

Zelfs een aantal  cursussen hiervoor gevolg met als resultaat dat ik soms al een opdrachtje kreeg.

Nadat ik mijn opleiding als doktersassistente afgerond had wilde ik graag naar de fotovakschool. Helaas is dit niet door kunnen gaan en ben ik fulltime aan het werk gegaan als doktersassistente. Echter bleef mijn camera niet stil liggen, 

 

Sinds 2017 ben ik weer flink aan de slag als fotograaf, wat klein begon, groeide uit tot verschillende opdrachten per maand. Van baby'tjes tot bruiloften, alle opdrachten deed ik met heel veel plezier. Sindsdien heb ik mij ingeschreven bij de KVK en is Nina Voncken Fotografie officieel.

 

Van mijn grootste passie mijn werk maken, trots dat ik nu officieel als Nina Voncken Fotografie alle mooie opdrachten mag aannemen en ik deze met heel veel enthousiasme ga voltooien.

 

Foto's maak ik met mijn Nikon z6ii en de Nikon D750.

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb